Tilaa innostava kouluvierailu!

Tilaa lapsen oikeuksien lähettiläs vierailulle

Kutsu lapsen oikeuksien lähettiläs vierailulle pitämään osallistava oppitunti lapsen oikeuksista, kestävästä kehityksestä tai tasa-arvokysymyksistä!

Planin lapsen oikeuksien lähettiläs koulun käytävällä, taustalla koulun oppilaita.

Tilaa innostava kouluvierailu!

Kutsu lapsen oikeuksien lähettiläs vierailulle pitämään osallistava oppitunti lapsen oikeuksista, kestävästä kehityksestä tai tasa-arvokysymyksistä! Kouluvierailut ovat hyvä tapa tuoda vaihtelua opetukseen sekä käsitellä tärkeitä, opetussuunnitelman mukaisia globaalikasvatuksen teemoja.

Planin koulutetut lapsen oikeuksien lähettiläät vierailevat alakoulusta toiselle asteelle ikätason mukaisilla opetuskokonaisuuksilla. Luokkahuoneissa järjestettävien vierailuiden lisäksi tarjolla on myös ulkona toteutettavia vierailuja sekä vierailuja etäyhteyden avulla. Koulujen lisäksi vierailemme myös muun muassa nuorisotaloilla, leireillä ja kerhoissa.

Vierailu on mahdollista tilata paikan päälle pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa sekä etäyhteyden kautta kaikkialla maassa.

“Olen taas innolla pyytämässä ensikin vuonna vierailijaa teiltä! Kahdelta vuodelta on hyvät kokemukset asiantuntevasta ja osaavasta tuntivierailusta!”

Opettajan palautetta vierailusta

Vierailujen teemoina ovat lapsen oikeudet ja kestävä kehitys, ilmastonmuutos, sukupuolistereotypiat sekä vihapuhe.

Voit tilata lähettilään vetämään STOP!-ilmastopelin yläkoulun tai toisen asteen ryhmällesi. Peli on uudenlainen tapa käsitellä ilmastokriisiä roolikorttien avulla kansainvälisestä ja yhteiskunnallisesta näkökulmasta.

Kysy myös 4.–6. luokkalaisille suunnattua Lapsen oikeuksien kymppi -kokonaisuutta lähettilään vetämänä.

Tilaa ilmainen kouluvierailu oheisella lomakkeella tai kysy lisää: kotimaa(at)plan.fi.

Vierailun aihe
Mistä kuulit meistä?

Uutiskirjeen tilaus
Suostumus(Pakollinen)